SZolgáltatások iPhone szerviz

Future GSM iPhone szerviz vélemények

[us_testimonial author=”Moldován Gergő” company=”Facebook komment”]• Gyors
• Olcsó
• Precíz
• Segítőkész

Egy hely ahol azonnal segitséget kaptam korrekt áron -korrekt emberektől!
Mindenkinek a legnagyobb szívvel ajánlom aki nem tudja hova vigye törött kijelzőjű telefonját! 30 perc alatt csodát tettek a készülékkel. Az ingyen ajándékba kapott üvegfóliárol ne is beszéljünk…. � Amennyiben bármilyen gondom lesz a telefonommal csak ide jövök! Így tovább![/us_testimonial][us_testimonial author=”Tőke Ricsi” company=”Facebook komment”]Nagyon nagyon fullos!!! Törött kijelzős iphone 5 telefonomat gyorsan perecizen olcson megcsinálták!! A futárral a Bosnyákon találkoztam átvette a telefont (nagyon rendes) utána ugyanitt tali bevitt a boltba hogy a kártyát bele tegye 😀 üveg fólia ajándék 6 honap Gari kell ennél több?? Királyak vagytok skacok csak így tovább!!! [/us_testimonial][us_testimonial author=”Budainé Berecz Éva” company=”Facebook komment”]Nagyon szép telefont vásároltam! Megbízhatók és nagyon gyorsak! Csak ajánlani tudom [/us_testimonial][us_testimonial author=”Krisztina Hartmann” company=”Facebook komment”]Gyorsak,korrektek, korrekt árakkal, mindenkinek csak ajánlani tudom, remek hely! [/us_testimonial][us_testimonial author=”Tie Tamás” company=”Facebook komment”]Rendkívül gyors, szakszerű hozzáértés, maximális emberséggel és korrektséggel! Mindenkinek őket ajánlom!!!![/us_testimonial][us_testimonial author=”Szendi Ákos” company=”Facebook komment”]kellemes csalódás a sok suttyó gsm üzlet után, hajrá![/us_testimonial][us_testimonial author=”László Koncsecskó” company=”Facebook komment”]Páromnak rendeltünk telefont. Előre utaltuk a pénzt es minden rendben volt olyan a telefon amilyennek leirtak. Megbizhatoak pontosak gyorsak! Csak ajanlani tudom!! [/us_testimonial][us_testimonial author=”László Martin” company=”Facebook komment”]Gyors preciz munkavegzes, a hiba okait is elmondtatok amit kulon koszonok, mindezeket jo aron!
Megnyugtato hogy leteznek meg megbizhato helyek es olyan szakemberek akikre nyugodtan rabizhatom a telefononat.
Ment az 5*!!! Koszonom!!![/us_testimonial][us_testimonial author=”Iroda Újotthon” company=”Facebook komment”]Semmi különös sem történt, csak amit megbeszéltünk, de az szóról szóra! 2 teló kapott új ruhát, kiszállítással egyik a másik után. Ja, mégis történt valami a megbeszélteken kívül, ajándék pendrive is érkezett! 🙂 Köszönöm a rugalmasságot, csak így tovább![/us_testimonial][us_testimonial author=”Krisztina Make” company=”Facebook komment”]Gyorsak, ügyesek, és kaptunk ajándék fòliát és pendrive-ot is!! Szuper hely![/us_testimonial]

Beázott? Összetört? Nem működik?

Keress minket munkanapokon! A Future GSM-nél gyorsan, kedvező áron, a legnagyobb szakértelemmel hozzuk rendbe a készüléked.

+36 20 429 8910

[us_testimonial author=”Tóth Ákos” company=”Facebook komment”]Tökéletes munkát végeztek, még egyszer köszönöm szépen!Profi a szervíz és szakszerű a kiszolgálás, bátran merem másnak is ajánlani őket.[/us_testimonial][us_testimonial author=”Imi Gabori” company=”Facebook komment”]Nagyon korrekt áron gyorsan dolgoznak! Csak ajánlani tudom őket![/us_testimonial][us_testimonial author=”Zsuzsanna Nagy” company=”Facebook komment”]Tökéletes munkát végeztek,gyors,precíz kiszolgálás,legkorrektebb árkategória. Nagyon elégedett vagyok azt kaptam amire számítottam! Bátran ajánlom mindenkinek,köszönöm fiúk. (S6 Edge kijelzocsere.)[/us_testimonial][us_testimonial author=”Krisztian Rakosi” company=”Facebook komment”]Iphone 5s kijelzo es fenyerzekelo szenzor csere – Szupergyors szerviz, a sracok segitokeszek, az arak alacsonyak. Csak ajanlani tudom, 5*-os szolgaltatas![/us_testimonial][us_testimonial author=”Béci Deák” company=”Facebook komment”]Megbízható, gyors, olcsó, segítőkész eladók! +++++[/us_testimonial][us_testimonial author=”Vojácsek Krisztián Voji” company=”Facebook komment”]Gyors, olcsó, precíz, kommunikatív kiszolgálás, pont ahogy szeretem. Köszönöm a segítséget, most már csak ide fogom hozni a telómat![/us_testimonial][us_testimonial author=”Árpád Pataki” company=”Facebook komment”]Maximalis szolgáltatás, minimális ár!!! 5*[/us_testimonial][us_testimonial author=”Fatime Bíró” company=”Facebook komment”]Precíz munkát végeztek, és mindezt tökéletes kiszolgálás mellett.
A marketingesüknek külön egy 5-ös, így kell ezt csinálni srácok![/us_testimonial][us_testimonial author=”Andrea Tamassy ” company=”Facebook komment”]5csillagos [/us_testimonial][us_testimonial author=”Szabó Gábor” company=”Facebook komment”]Csak ajánlani tudom!!![/us_testimonial]
Hívás
Térkép